Wie jarig is trakteert

Stichting Nederlands Participatie Instituut, afgekort SNPI bestaat dit jaar precies 25 jaar.

Ooit opgericht als kenniscentrum op het gebied van financiële medewerkersparticipatie en nu uitgegroeid tot het enige kenniscentrum dat ook ondernemingen begeleid bij de invoering en bedrijven met brede participatie bij elkaar brengt in ene platform om kennis te delen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en trends op het gebied van financiële medewerkersparticipatie. 

Dit jaar zijn er verschillende festiviteiten en is ons boek "Iedereen aandeelhouder" voor een jubileumprijs van € 25,- verkrijgbaar!

En ter ere van het 25 jaar bestaan van SNPI, ook de 1+1 gratis actie. 

Koop nu hier voor slechts 25 euro het boek "Iedereen aandeelhouder – Handboek financiële medewerkersparticipatie". Volg de link in de bevestigingsmail en ontvang een tweede exemplaar helemaal gratis!New call-to-action* Tot en met december van dit jaar een tweede exemplaar van "Iedereen aandeelhouder" cadeau. Deze actie geldt voor iedereen die het boek via Managementboek koopt en zich vervolgens via de speciale link aanmeldt voor de nieuwsbrief van SNPI. De speciale link vindt u in de bevestigingsmail van Managementboek, die u na bestelling ontvangt.