SNPI in 'De Barometer' op RTL Z

  rtlzlogoLogo-barometer

  Uitzenddata:

  26 april om 17.30 uur | 28 april om 7.30 uur | 29 april om 16.30 uur | 1 mei om 10.30 uur

  In de uitzending van RTL Z De Barometer heeft SNPI kunnen vertellen waarom medewerkers mede-eigenaar maken goed is voor het bedrijf, De DGA en de economie. En voor de medewerkers natuurlijk. De mogelijkheid om aandelen te verkopen aan medewerkers is een onderwerp dat niet vaak genoeg ter sprake komt, terwijl het een goede oplossing is voor veel bedrijven.

  SNPI was ook al op 2, 5 en 7 februari bij RTL Z De Barometer te zien. 

  BAROS5A04 Stichting Nederlands Participatie Instituut DEF (1080p with 25fps)

  Bedrijf overdragen en delen

  Niet alle bedrijven vinden een externe koper om het bedrijf aan over te dragen. Andere ondernemers willen na een paar jaar hun handen vrij hebben om weer nieuwe uitdagen aan te gaan. Een bedrijfsoverdracht aan de medewerkers is soms een hele reële mogelijkheid.

  New call-to-action

  Binden, boeien en belonen

  Medewerkers mede-eigenaar maken is niet alleen geschikt voor bedrijfsopvolging en managementparticipaties, maar ook voor bredere doelstellingen. Wat te denken van het binden, boeien, belonen en motiveren van medewerkers.

  New call-to-action

  Businessmodel

  In Nederland zijn er steeds meer bedrijven die (bijna) alle medewerkers mede-aandeelhouder maken. Niet om het bedrijf over te dragen, maar als onderdeel van het businessmodel van zelfsturing en samen de onderneming laten groeien en samen delen in de groei. Veel start-ups en scale-ups passen een bredere regeling toe.

  New call-to-action

  Filmdag bij Tauw in Deventer

  De filmdag vond plaats in Deventer. Tauw heeft haar hoofdkantoor ter beschikking gesteld voor het filmen. Tauw is een kennisintensieve organisatie en alle medewerkers kunnen aandelen kopen in het bedrijf.

  New call-to-action

  Over SNPI

  SNPI bestaat al 25 jaar en is het expertisecentrum voor financiële participatie in Nederland. Als kennisplatform helpen wij bedrijven die medewerkers willen laten participeren in het bedrijf.

  Gratis oriëntatiegesprek

  In een eerste gesprek kunnen de adviseurs van SNPI met u verschillende scenario’s doornemen. Uiteraard kunt u een oriëntatiegesprek ook aanvragen over financiële participatie in algemene zin of als u zich afvraagt of financiële participatie bij uw onderneming past.

  lees meer