streep2

Zomer event 18 juli 2019 - platform SNPI

Op donderdag 18 juli organiseert SNPI speciaal voor de platform-leden een mooi zomer-event met aansluitend een BBQ in Utrecht.

Gastspreker van de middag is Guido Verboom. Guido Verboom is organisatieantropoloog en helpt organisaties door middel van online communities beter samen te werken vanuit hun kernwaarden.

Aansluitend wordt de winnaar van de beste video of blog bekend gemaakt en sluiten wij de middag af met een BBQ in de brasserie naast ons kantoor.

Programma 18 juli
15.30 uur Inloop Brasserie Hygge
16.00 uur Welkom door Pascale Nieuwland
16.15 uur Gastspreker Guido Verboom – De Community mindset: lerend participeren met sociale media

De Community mindset: lerend participeren met sociale media
A companies' only sustainable competitive advantage is the ability to learn faster than its competitors
In een interactieve sessie laat Guido Verboom je zien en ervaren hoe je samen met je deelnemers door middel van sociale media en andere technieken kunt bouwen aan je lerend vermogen.

17.15 uur Vragen
17.25 uur Bekendmaking winnaar beste video of blog over medewerkersparticipatie
17.30 uur Start BBQ in brasserie Hygge

Locatie
Kantoor SNPI en brasserie Hygge (bedrijfsverzamelgebouw New Element) aan de Goeman Borgesiuslaan 77 in Utrecht. 

Al onze leden van de community zijn van harte welkom om aan te schuiven. U mag met twee personen gratis deelnemen aan dit zomer-event. Wilt u met meer mensen komen. Heel graag, vanaf de derde persoon is de bijdrage in de kosten van dit zomer-event € 40,- per persoon.

Praktisch
Aanmelden kan tot donderdag 11 juli a.s. via het formulier op deze pagina. Bent u onverhoopt verhinderd, dan is uw collega van harte welkom. Geef dan even aan ons door wie namens u komt.
Afmelden na 11 juli is niet meer mogelijk. We zullen dan kosten in rekening brengen voor noshow

Sociale media wedstrijd
25 jaar geleden werden onderzoeken uit Amerika vertaald en gepubliceerd door SNPI. Nu informeren wij het brede publiek via de website en sociale media. Zo gaan wij steeds met de tijd mee. Binnenkort treft u ook korte video’s op onze website aan.

Graag nodigen wij u ook uit om mee te doen.
Maak een leuke, originele video-boodschap of schrijf een pittige blog over medewerkersparticipatie. Waarom vindt u dat meer bedrijven een brede participatie zouden moeten toepassen of waarom moeten bedrijven juist bij SNPI zijn voor advies en hulp?

U kunt uw video-boodschap van maximaal 1 minuut of uw blog van maximaal één a4 tot 10 juli a.s. naar ons mailen (mail@snpi.nl).

De beste video of blog wordt op onze website geplaatst en dit bedrijf ontvangt op ons zomer-event van 18 juli a.s. “de Wie kan delen-prijs”, bestaande uit 25 VVV-bonnen van € 10,-. Deze bonnen kunt u delen of verloten met uw eigen medewerkers-aandeelhouders.

Aanmelden SNPI Zomer event + BBQ