Agenda 2021

9-10 januari 2021

Kelsoo workshops Rutger's University New Brunswick Amerika

lees meer

 


26 maart 2021 (company members only)

Teams Koffiesessie met Mei Li Vos 

 


Oriëntatie workshops SNPI - Corona proof

Reguliere workshops worden door SNPI nog niet ingepland. We kunnen voor u wel workshops op maat organiseren op afspraak. U kunt kiezen uit:

1. Algemene workshop 

Voor u (DGA('s)) en uw managementteam kunnen wij een algemene workshop over participeren organiseren. U leert meer over de verschillende vormen en toepassingen. Op basis van de workshop heeft u een beeld van alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van participeren en kunt u kijken of participatie bij u en uw organisatie past.  

De kosten bedragen € 750,- excl. BTW en de workshop duurt 2 uren. Maximaal 4 deelnemers per workshop. Alle deelnemers ontvangen het boek "Iedereen aandeelhouder" ter waarde van € 25,- cadeau.
Deze workshop kan online of bij ons op kantoor in Apeldoorn worden gegeven. De workshop kan uiteraard ook bij u op kantoor worden gegeven. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

2. Workshop op maat 

U heeft al besloten iets met participatie te gaan doen in uw onderneming. Voor u (DGA('s)) en evt. Managementteam organiseren wij een workshop, waarbij wij u informatie geven over de verschillende vormen en toepassingen. De workshop is interactief en tijdens de workshop gaat u de keuzes invullen en uitwerken. Stap voor stap wordt informatie gedeeld en worden keuzes gemaakt.  Aan het einde van de workshop heeft u een blauwdruk en een stappenplan voor het invoeren van een regeling. Hiermee kunt u zelf aan de slag gaan of u kunt SNPI vragen om te helpen bij het uitwerken van bepaalde delen van het participatieplan.  

Deze workshop is interactief en duurt 3,5 tot 4 uren. De kosten bedragen € 1.500,- excl. BTW. Maximaal 4 deelnemers per workshop. Alle deelnemers ontvangen het boek "Iedereen aandeelhouder" ter waarde van € 25,- cadeau.
De workshop kan bij ons op kantoor in Apeldoorn worden gegeven of bij u op kantoor. Voor een workshop op locatie worden er extra kosten in rekening gebracht. 

Meer weten over onze workshops, plan een afspraak in of bel ons kantoor op 085 - 1300 583.

Kennismakingsgesprek inplannen


14 juni 2021 ronde tafel voor internationale bedrijven

Fondact Parijs

Dit jaar organiseert Fondact de internationale ronde tafel voor bedrijven.

Met sprekers van de bedrijven:

  • ESILOR LUXOTTICA
  • DRAEGER
  • UNILEVER
  • QFRAME
  • RIO TINTO
  • TEMENOS

28-29 juni 2021

Beyster Symposium San Diego

 


24 September 10.00-12.30 uur
Kennissessie met Ben Kaal van FBM

Waarderen van niet-beursgenoteerde bedrijven tot 100 mw 

Hoe waardeer je niet-beursgenoteerde MBK-bedrijven? Wat komt er allemaal bij kijken. Hoe kijkt de Belastingdienst naar de waardering van een niet-beursgenoteerde onderneming en waarom is het belangrijk elke 5 jaar de waarderingsgrondslag te toetsen.
Hoe gaat een vooroverleg met de Belastingdienst? 

Kosten deelname

Gratis voor alle bedrijven aangesloten bij het platform van SNPI. 

€ 250,- voor overige bedrijven, die overwegen om een participatie te starten of al een regeling hebben en niet bij SNPI zijn aangesloten.

Adviseurs, accountants en andere adviseurs kunnen niet deelnemen aan deze bijeenkomst. Het is een company-only event van SNPI!

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar mail@snpi ovv naam, functie, naam bedrijf, en adres. 


Oktober Platform bijeenkomst SNPI - 
Company only event (besloten)

Binnenkort meer informatie bekend

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar mail@snpi ovv naam, naam bedrijf en adres.

 


4 november 2021 - SNPI Diner Karel V

Jaarlijks netwerkdiner SNPI met gastsprekers
Speciaal netwerkdiner voor ondernemingen met een participatieplan, academici en genodigden van relevante organisaties, zoals werkgeversorganisaties, vakbonden en andere relevante organisaties.
17.00 - 22.00 uur 

Plaatje karel v

Gratis voor alle deelnemers van het platform van SNPI en genodigden. Niet aangesloten bij het platform en toch willen deelnemen, neem even contact op met SNPI op mail@snpi.nl
Kosten voor derden die worden toegelaten zijn € 250,- excl. BTW p.p. 

 

Bestel het boek