Events - Programma 2018

Datum Event

Donderdag 18 oktober 2018

Meer informatie, klik dan op onderstaande button.

Lees meer

 

Internationale ronde tafel in Brussel in samenwerking met Proshare (GB), AGP (DU), Etion (BE), IAFP (FR) en SNPI

Speciaal voor multinationale ondernemingen met een internationaal participatieplan en aangesloten bij SNPI of een van de andere zusterorganisaties.

Deze bijeenkomst is niet open voor adviseurs of andere providers van diensten en services.

Aanmelden kan via mail@snpi.nl

Donderdag 15 november 2018

 Aanmelden workshop

 

 

 

 

 

Workshop voor DGA's en managers die participatie overwegen.

€ 225,- per deelnemer
In 2 uur tijd behandelen we alle variaties van participatie, de voor- en nadelen, hoe werkt participatie en welke informatie is er nodig om te besluiten om te beginnen met een aandelenplan voor de medewerkers. Max 10 deelnemers.

Donderdag 29 november 2018

Bent u ondernemer en wilt u graag kennismaken met het netwerk van SNPI, bestaande uit bedrijven met een aandelenplan voor de medewerkers, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van SNPI.

Deelname voor niet-leden bedraagt   € 200,- excl BTW. Toegangskaarten worden alleen verkocht aan  ondernemers en niet aan dienstverlenende partijen.

Aanmelden Diner 2018

 

Aanmelden kan nog tot vrijdag 23 november 2018!

SNPI Diner bij Karel V in Utrecht

Jaarlijks gastronomisch 3-gangendiner met gastsprekers, exclusief voor het platform van SNPI van ondernemingen met een aandelenplan, aangesloten service-providers, academici en genodigden.

De presentaties worden dit jaar gehouden door:

Ewald Engelen, schrijver van het boek 'De burger en de onderneming.

Rik Koppelaar, directeur van Greenvis. Greenvis is een jonge onderneming. Zij starten volgend jaar met een financieel participatieplan.

Aanmelden workshop

Tijdens deze oriëntatieworkshop worden de verschillende vormen van financiële participatie uiteengezet. Ook wordt er verder ingegaan op het invoeren, verkopen of kopen van aandelen van of aan uw medewerkers.

Nu in-company voor 295, -