Agenda 2021

9-10 januari 2021

Kelsoo workshops Rutger's University New Brunswick Amerika

lees meer

 


26 maart 2021 (company members only)

Teams Koffiesessie met Mei Li Vos 

 14 juni 2021 ronde tafel voor internationale bedrijven

Fondact Parijs


28-29 juni 2021

Beyster Symposium San Diego

 


24 September 10.00-12.30 uur
Kennissessie met Ben Kaal van FBM


4 november 2021 - SNPI Diner Karel V

Jaarlijks netwerkdiner SNPI met gastsprekers
Speciaal netwerkdiner voor ondernemingen met een participatieplan, academici en genodigden van relevante organisaties, zoals werkgeversorganisaties, vakbonden en andere relevante organisaties.
17.30 - 22.00 uur 

Plaatje karel v

Gratis voor alle deelnemers van het platform van SNPI en genodigden. 

Aanmelden SNPI-diner 

 

10 december Platform bijeenkomst SNPI - 
Company only event (besloten)

Binnenkort meer informatie bekend. Het netwerk ontvangt informatie per mail.

Aanmelden 

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar mail@snpi ovv naam, naam bedrijf en adres.


Op afspraak

Oriëntatie workshops SNPI - Corona proof 

Reguliere workshops worden door SNPI nog niet ingepland. We kunnen voor u wel workshops op maat organiseren op afspraak. U kunt kiezen uit:

1. Algemene workshop 

Voor u (DGA('s)) en uw managementteam kunnen wij een algemene workshop over participeren organiseren. U leert meer over de verschillende vormen en toepassingen. Op basis van de workshop heeft u een beeld van alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van participeren en kunt u kijken of participatie bij u en uw organisatie past.  

De kosten bedragen € 750,- excl. BTW en de workshop duurt 2 uren. Maximaal 4 deelnemers per workshop. Alle deelnemers ontvangen het boek "Iedereen aandeelhouder" ter waarde van € 25,- cadeau.
Deze workshop kan online of bij ons op kantoor in Apeldoorn worden gegeven. De workshop kan uiteraard ook bij u op kantoor worden gegeven. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

2. Workshop op maat 

U heeft al besloten iets met participatie te gaan doen in uw onderneming. Voor u (DGA('s)) en evt. Managementteam organiseren wij een workshop, waarbij wij u informatie geven over de verschillende vormen en toepassingen. De workshop is interactief en tijdens de workshop gaat u de keuzes invullen en uitwerken. Stap voor stap wordt informatie gedeeld en worden keuzes gemaakt.  Aan het einde van de workshop heeft u een blauwdruk en een stappenplan voor het invoeren van een regeling. Hiermee kunt u zelf aan de slag gaan of u kunt SNPI vragen om te helpen bij het uitwerken van bepaalde delen van het participatieplan.  

Deze workshop is interactief en duurt 3,5 tot 4 uren. De kosten bedragen € 1.500,- excl. BTW. Maximaal 4 deelnemers per workshop. Alle deelnemers ontvangen het boek "Iedereen aandeelhouder" ter waarde van € 25,- cadeau.
De workshop kan bij ons op kantoor in Apeldoorn worden gegeven of bij u op kantoor. Voor een workshop op locatie worden er extra kosten in rekening gebracht. 

Meer weten over onze workshops, plan een afspraak in of bel ons kantoor op 085 - 1300 583.

Kennismakingsgesprek inplannen