Events - Programma 2019

Datum Event

Donderdagmiddag 7 november 2019

Meer informatie, klik dan op onderstaande button.

Lees meer

 

Internationale ronde tafel in Utrecht in samenwerking met Proshare (GB), AGP (DU), Etion (BE), IAFP (FR) en SNPI

Speciaal voor multinationale ondernemingen met een internationaal participatieplan en aangesloten bij SNPI of een van de andere zusterorganisaties.

Deze bijeenkomst is niet open voor adviseurs of andere providers van diensten en services.

Aanmelden kan via mail@snpi.nl

Donderdagavond 7 november 2019

Bent u ondernemer en wilt u graag kennismaken met het netwerk van SNPI, bestaande uit bedrijven met een aandelenplan voor de medewerkers, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat van SNPI.

Deelname voor niet-leden bedraagt   € 200,- excl BTW. Toegangskaarten worden alleen verkocht aan  ondernemers en niet aan dienstverlenende partijen.

Aanmelden Diner 2019

 

SNPI Diner bij Karel V in Utrecht

Jaarlijks gastronomisch 3-gangendiner met gastsprekers, exclusief voor het platform van SNPI van ondernemingen met een aandelenplan, aangesloten service-providers, academici en genodigden.

De presentaties worden dit jaar gehouden door:

Ilse Visser en Nick van der Dussen, eigenaren van Undutchables een klein recruitment bureau met een brede participatieregeling voor hun medewerkers. 

Anja Kanters, eigenaresse van Donkergroen. Donkergroen is een landelijk werkend familiebedrijf van creatieve groendenkers en doeners en werkt vanuit 17 locaties verdeeld over Nederland en België met ruim 750 medewerkers