Agenda 2022 

15-16 januari 2022

Kelsoo workshops Rutger's University New Brunswick Amerika

lees meer8 Juni 2022
14.00-17.00 uur 

Online ronde tafel in samenwerking met IAFP, Fondact, Etion, AGP en SNPI (Zusterorganisaties van SNPI in Frankrijk, België, en Duitsland)

Internationale ronde tafel voor internationaal georiënteerde bedrijven. De ronde tafel laat verschillende Europese bedrijven aan het woord en deze bedrijven vertellen over hun participatieregelingen. Het doel van de ronde tafels is van elkaar leren en informatie delen. 

De ronde tafel is toegankelijk voor bedrijven en academici. het is niet de bedoeling dat adviseurs en commerciële partijen deelnemen. 

Meer weten over het internationale platform IAFP kijk hier:

Lees meer


26-28 juni 2022

Beyster Symposium San Diego

Zoek je contacten in Amerika en specifiek ESOP bedrijven. Leg je verzoek neer bij SNPI en SNPI kan kijken wat de mogelijkheden zijn via haar netwerk en laat je weten wat de kosten hiervoor zijn. 

7 juli 2022 

Zomerevent SNPI

Netwerkbijeenkomst met gastsprekers voor alle members van SNPI. 


 

Vrijdag 14 oktober 13.00-15.30 uur 
Vrijdag 16 december 13.00-15.30 uur

Oriëntatieworkshop financiële medewerkers-participatie

Wil je je verder verdiepen in financiële medewerkersparticipatie en de verschillende vormen die er zijn. Meld je dan aan voor de oriëntatie workshop van SNPI.

In deze workshop nemen we je mee door alle participatiemogelijkheden en de verschillen die er zijn. Op basis van de workshop kan je bepalen of financiële participatie iets is voor jouw onderneming en welk model bij jouw organisatie en je medewerkers zou kunnen passen. 

Geschikt voor DGA's/Directeuren, die:

  • Aandelen aan de medewerkers zou willen over dragen voor continuïteit en bedrijfsopvolging, of
  • Medewerkersparticipatie ziet als extra arbeidsvoorwaarden voor het binden en boeien van goede medewerkers, of
  • Medewerkersparticipatie overweegt om medewerkers mee te laten delen bij de groei en winsten van het bedrijf.

De workshop duurt 2,5 uur en deelname kost € 125,- exclusief BTW per persoon. Alle deelnemers ontvangen na afloop het boek "Iedereen Aandeelhouder" cadeau. Aanmelden kan via mail@snpi o.v.v. Datum workshop, naam, adres en bedrijfsgegevens. Minimum aantal deelnemers is 4 en maximum is 12 personen. Locatie van de workshop is het kantoor van SNPI in Apeldoorn.

Spreek je liever één op één met een adviseur van SNPI, plan dan een online adviesgesprek in voor € 50,- per uur en had je het boek "Iedereen Aandeelhouder" al besteld, dan is dit adviesgesprek geheel kosteloos. 

Kennismakingsgesprek inplannen

 

Donderdag 15 September 2022

12.30 - 13.45 uur 

Lunchbijeenkomst over Steward-ownership 
Online kennissessie SNPI

Gastsprekers:
1618041761449
Mart Evers
Co-founder & Chief marketing officer
Moonback ("De eerlijke boekingssite")

Other booking sites try to pressure you into booking with statements like these. Annoying, isn’t it? Those same booking sites force hotels to pay exorbitantly high commissions – as they are all about maximum profit. We believe that all of this should be different – and we’re showing everyone how.

Voor het SNPI platform is deze kennissessie geheel gratis. Voor niet-members kost deze kennissessie € 50,- exclusief BTW. Dit is inclusief een lunch. Aanmelden kan door een mail te sturen naar mail@snpi.nl o.v.v. naam bijeenkomst, naam deelnemer en adresgegevens onderneming. 

Donderdag 13 oktober 2022

14.00 - 17.00 uur Apeldoorn

Kennissessie waarderen en lucratief belang in samenwerking met de Belastingdienst en FBM 

Sprekers

Lucratief belang in de Wet IB 2001 <p>Geeft een actuele en diepgaande beschrijving van de lucratiefbelangregeling in de Wet IB 2001. Dit is de enige uitgave die deze regeling vanuit een brede invalshoek en in samenhang met andere belastingwetten inzichtelijk maakt. De titel bespreekt openstaande fiscale vraagstukken en bevat een helder overzicht van relevante jurisprudentie en literatuur.</p>

Mr. C.M. (Corine) Groot - Auteur Fiscale brochure Kluwer Lucratief Belang 

Belastingen/ Corporate Dienst Vaktechniek en
Voorzitter kennisgroep Resultaat uit Overige Werkzaamheden

undefined

ir B.F.G. Kaal MSc RV - Register Valuator en Partner bij FBM in Nieuwegein

Op locatie, maar ook online te volgen. Toegankelijk voor members en geïnteresseerden. Voor het SNPI platform en hun eigen adviseurs is deze sessie geheel gratis. Voor niet-members kost deze kennissessie € 250,- exclusief BTW. Alle deelnemers krijgen het boek cadeau na afloop. 
Aanmelden kan door een mail te sturen naar mail@snpi.nl o.v.v. naam bijeenkomst, naam deelnemer en adresgegevens onderneming. 


3 november 2021 - SNPI Diner Karel V

Jaarlijks netwerkdiner SNPI met gastsprekers
Speciaal netwerkdiner voor ondernemingen met een participatieplan, academici en genodigden van relevante organisaties, zoals werkgeversorganisaties, vakbonden en andere relevante organisaties.
17.30 - 22.00 uur 

Plaatje karel v

Gratis voor alle deelnemers van het platform van SNPI en genodigden. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich ook aanmelden. Kosten voor niet-members zijn € 250,- per persoon excl. BTW. 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar mail@snpi.nl o.v.v. SNPI-Diner, naam deelnemer en adresgegevens onderneming. Vermeld hierbij ook eventuele dieetwensen.