Monidee

  MonIdee is uw partner voor oplossingen voor variabele werknemers beloningen en financiele participatie regelingen. Uitstekende kwaliteit, ongeëvenaarde betrouwbaarheid en een uitzonderlijke service zijn de basis van onze relatie met de klant op lange termijn. Onze web-based technologie-oplossing, tOption genaamd, wordt intern ontwikkeld en intern onderhouden, zodat onze software continu wordt aangepast aan de laatste industriële voorschriften te voldoen en voldoen 100% aan de internationale normen zoals Sarbanes Oxley en IFRS 2.

  MonIdee brengt u innovatieve oplossingen die u kunt vertrouwen We zijn trots om te zeggen dat MonIdee oplossingen zijn het vereenvoudigen en stroomlijnen van administratie voor klanten voor meer dan een 15 jaar. Onze diensten en software worden afgenomen door bedrijven over de hele wereld en hebben bewezen volledig betrouwbaar, schaalbaar en flexibel te zijn.

  Het Handelsplatform van Monidee biedt een flexibele en veilige oplossing die de interne handel in financiele participaties voor zowel beurs genoteerde als niet beursgenoteerde ondernemingen zoals coöperatieve organisaties of particuliere bedrijven beheert. Een bekend probleem met dit soort organisaties is de beperking van de handelsmogelijkheden. Liquiditeit en de volumes zijn te laag en investeerders hebben geen mogelijkheid zich terug te trekken uit hun investering. Onze interne Exchange-platform is speciaal ontworpen om deze problemen aan te pakken. De voordelen van het interne Exchange Platform is het hebben van uw eigen prive-beurs, het registreert uw financiële participaties en u kunt in principe alles (ver) handelen alles met een waarde. Samen met onze partners, welbekende Nederlandse Financiele Instellingen kunnen wij onze clienten een volledig pakket aanbieden van administratie, vergunningen en betalingen.

  Alleen al in Europa, zijn er vandaag de dag, 10 miljoen werknemers met enige vorm van participatie in het bedrijf. Deze variëren van personeelsopties voor het management tot aandelenplannen voor het gehele personeel.

  Lijken huidige variabele beloningen en (werknemers) participaties gebaseerd op financiële instrumenten van de laatste decennia, in de klassieke oudheid, ten tijde van de Oude Grieken, vinden we al het gebruik van bijvoorbeeld opties terug. Zo ook werd in de 17e eeuw in Nederland volop gehandeld in opties in de tulpen sector. Monidee’s handelsplatform, tOption genaamd, is een hedendaags technologisch hoogwaardig product.

  Meer informatie kunt u vinden op Website Monidee

  Innovative Solutions you can trust

  Monidee is a leading provider of Financial Participations, Reward Plan and Compliance Solutions. Outstanding quality, unmatched reliability and exceptional service are the basis of our long-term customer relationships. Our web-based technology solutions are developed and maintained internally, so our software is continuously updated to meet the latest industry regulations and adhere 100% to international standards such as Sarbanes Oxley and IFRS 2. 

  We are proud to say that MonIdee solutions have been simplifying and streamlining administration for clients for over a decade. Our services and software have been relied upon by businesses around the globe and have proven to be fully dependable, scalable and flexible.

  Lees meer over Monidee

   

  Monidee-logo.svg