Waarom SNPI?

    Non-profit organisatie

    Onze missie is om medewerkers mede aandeelhouders te maken niet om geld te verdienen. SNPI is een stichting en onze adviezen zijn duurzaam. Wij zeggen het ook als uw bedrijf nog niet klaar is voor een personeelsaandelen plan.

     

    Duurzaam

    Bij SNPI-advies en begeleiding staat voorop het realiseren van plannen die blijvend succesvol voor uw onderneming kunnen werken voorop.  SNPI legt het fundament van de regeling en doet dit samen met u. We zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd de ontwerpbeslissingen kunt nemen en zo de regie kunt nemen over uw plan en past bij uw wensen en organisatie.

    Kennisoverdracht

    • Wij zijn de enige organisatie die zich al meer dan 24 jaar bezig houdt met personeelsaandelen
    • Wij dragen deze kennis over zodat u zo veel mogelijk zelf kunt doen zodat wij ons alleen bezig hoeven te houden met het echte maatwerk. Dit bespaart kosten en vergroot uw zelfredzaamheid.
    • Ook als u al een plan heeft, bent u bij SNPI aan het juiste adres. SNPI heeft alle kennis in huis om een plan actueel te houden. Via het platform en de bijeenkomsten leert u van anderen en verhoogt u uw kennisniveau. Lees meer over het SNPI-Platform
    • Het adviestraject is gebaseerd op kennis en ervaring op dit gebied in Nederland. Kennis die wij niet voor onszelf willen houden maar met u delen. Onze aanpak waarborgt maatwerk op de punten waar dat echt van belang is en – even belangrijk – het bespaart u de kosten voor maatwerk, waar dat niet nodig is.

    Toegankelijk

    SNPI zoekt voortdurend naar mogelijkheden om succesvolle financiële participatie voor zoveel mogelijk bedrijven toegankelijk en gemakkelijk te maken. Daarvoor zijn we internationaal en nationaal actief als belangenbehartiger. We hebben onder meer goed overleg met de Belastingdienst over afstemmen van aandelenplannen.

    In onze adviespraktijk is dat onder meer terug te zien in het door ons ontwikkelde implementatiepakket. Met dit pakket weet u zeker dat u efficiënt en effectief een implementatie doorloopt tegen beheersbare kosten, ook nadat het plan eenmaal loopt.

    Beste prijs garantie

    SNPI is een stichting zonder winstoogmerk en is de enige organisatie in Nederland, die zich heeft gespecialiseerd in personeelsaandelen. Dit garandeert de beste prijs/kwaliteit

     

    Implementatiepakket

    Met dit pakket weet u zeker dat u efficiënt en effectief een implementatie doorloopt tegen beheersbare kosten, ook nadat het plan eenmaal loopt.