Wie kan delen, kan vermenigvuldigen!

Het SNPI-platform is voor:

 • Bedrijven met een medewerkersaandelenplan of die dit willen invoeren
 • Academici die het effect van financiële participatie onderzoeken
 • Partners die relevante kennis kunnen bijdragen en relevante commerciële diensten aanbieden

Community van bedrijven

De belangrijkste groep binnen dit platform is de community van bedrijven die een participatieplan hebben of die een plan willen invoeren en kennis willen delen.

In de praktijk blijkt elke participatieregeling anders te zijn opgezet en uitgevoerd maar er zijn altijd geleerde lessen en inzichten van anderen die je verder kunnen helpen. Kennis en ervaringen uitwisselen is een belangrijke pijler binnen de community.

Bovendien is het essentieel om een plan mee te laten ontwikkelen met het bedrijf, de medewerkers en ontwikkelingen om ons heen. Ook voor het aanpassen en ontwikkelen van participatieregelingen is de community een bron van kennis en ervaring.
De community van ondernemingen heeft in ieder geval eenmaal per jaar een besloten bijeenkomst voor het open kunnen uitwisselen van kennis en ervaringen.

SNPI deelt met de community haar kennis en kunde op het gebied van participeren. Het beantwoorden van vragen is gratis. Voor een uitgebreid adviestraject geldt een sterk gereduceerd tarief.

Deelname aan het SNPI-platform geeft u de volgende voordelen:

 • Een netwerk van gelijkgestemde bedrijven voor het uitwisselen van kennis en ervaring bij het ontwerpen, invoeren, verder ontwikkelen en tot succes brengen van participatieregelingen
 • Besloten platformbijeenkomsten, alleen toegankelijk voor bedrijven met een regeling en bedoeld om kennis te delen, ervaringen te delen, maar ook problemen met elkaar te delen.
 • Een jaarlijks programma met workshops, bijeenkomsten en het SNPI-diner
 • Twee gratis toegangskaarten voor het diner ter waarde van € 398,-
 • Korting op advies door SNPI
 • Uw medewerkers kunnen kosteloos vragen stellen
 • Maandelijks een nieuwsbrief met tips en informatie over participatieplannen.
 • Plaatsing van uw logo op de website en free publicity voor uw verhaal rond medewerkersparticipatie
 • Blogs en nieuwsberichten plaatsen op de website
 • Promotie en lobby voor medewerkersaandeelhouderschap.
 • Mogelijkheid om ideeën aan te dragen via de werkgroep lobby en promotie.
 • Om het jaar een trendonderzoek of benchmark, zodat u uw eigen prestaties kunt vergelijken.

Wilt u ook deel uitmaken van onze community?

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het platform, neem dan contact op met het SNPI-team voor een kennismakingsgesprek of meld u meteen aan via de link rechtsboven op deze pagina en ontvang meteen het Handboek Iedereen Aandeelhouder cadeau.

aanmelden SNPI Platform

Deelname aan de community kan voor een bedrag van € 500,- (tot 100 medewerkers); € 750,- euro (100 tot 200 medewerkers) tot € 1000,- euro per jaar (meer dan 200 medewerkers). De bijdragen zijn exclusief BTW.

Belangenbehartiging

SNPI is de stem van de bedrijven met financiële werknemersparticipatie. Via het platform behartigen we de belangen van bedrijven met participatieplannen en brengen we de positieve dynamiek van medewerkersaandeelhouderschap breed onder de aandacht.

SNPI richt zich op positieve en brede promotie van aandelenparticipatie en de aangesloten bedrijven en doet dit via artikelen in de media en relevante vakbladen, maar ook via de eigen website. Ondernemingen die dat willen, krijgen zo free publicity en kunnen zich onderscheiden van concurrenten zonder medewerkersparticipatie.

Verder doet SNPI er alles aan om participatie zo toegankelijk mogelijk te maken voor de bedrijven. Denk daarbij aan het maken van afspraken met de Belastingdienst voor de waardering van de aandelen, maar ook het volgen en zo mogelijk beïnvloeden van Nederlandse en Europese wetgeving rond aandelenparticipatie.

Handboek

Handboek financiële medewerkersparticipatie

Boek_Iedereen_aandeelhouder_SNPI-_klein.jpg
U kunt het boek hier bestellen.Aanmelden workshop

Tijdens deze oriëntatieworkshop worden de verschillende vormen van financiële participatie uiteengezet. Ook wordt er verder ingegaan op het invoeren, verkopen of kopen van aandelen van of aan uw medewerkers.

Nu in-company voor 295, -Gratis bestellen!

Wie kan delen, kan vermenigvuldigen 

cover wie kan delen

U kunt het boekje hier gratis bestellen.