SNPI Community (een kleine selectie)

De onderstaande bedrijven zijn allemaal participatieve bedrijven met een bedrijfsbrede aandelen of certificatenregeling en vormen samen een netwerk. Veel van de bedrijven die je hieronder ziet staan heeft SNPI geholpen bij het ontwerpen en invoeren van een medewerkersparticipatie en zijn onze ambassadeurs geworden. 

Het netwerk komt enkele keren per jaar bijeen en als community member (platform) heeft u toegang tot meer informatie en kennis. Kunt u gratis deelnemen aan events, waaronder twee tickets voor de Dag van de Medewerker in November ter waarde van € 700,- en kunt u het hele jaar gratis vragen en advies inwinnen bij het bureau van SNPI. Zo kunt u de regeling up-to-date houden en met elkaar kennis en ervaringen delen voor een klein bedrag per jaar. De contributie voor het platform begint bij € 600,- per jaar. Zie ook hier

Kees de Koning, CEO VI Company

"SNPI heeft ons op een hele fijne manier geholpen bij het invoeren van ons aandelenplan voor collega's. SNPI heeft niet alleen meegedacht vanuit het perspectief van de oprichters, maar ook vanuit de toekomstige certificaathouders en dat is ontzettend waardevol gebleken".

image-2 image-16 image-13 image-10 image-7

 

Afbeelding1

 

image-11 image-8 logo VICompany logoHCAvariantenRGB1
gc_01goudappel lvp wispex vibes logo-sligro-1
thales logo_movares_1 LogoFlentropGroen_klein-1 STEIGER-B-LOGO-RGB

 

Count & Cooper - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl
tauw

 

 

Logo-oosterhoff-RGB_01-PAARS

 

ambient

Donker Groep FC#def

Afbeeldingsresultaat voor logo p2
Sparkles inchainge De WarmteTransitiemakers

Bunnik Plants logo-1

 

Afbeeldingsresultaat voor kickstad logo

Identify

HOME

 

 

 

Heeft u een aandelenplan en u staat er niet bij, mail ons dan en ik vertl u graag meer over ons platform. Wilt u zich ook aansluiten bij onze community, laat het ons weten. Of bent u enthousiast geworden en wilt u ook een plan invoeren, neem dan contact met ons op?

Dit is een selectie van de deelnemers van onze community. Meer weten over deze mooie community, klik dan hier.

Wilt u eerst met SNPI kennismaken en meer informatie over dit mooie netwerk en de activiteiten die er zijn, neemt u dan contact met ons op voor een oriëntatiegesprek.

Kennismakingsgesprek inplannen