Ons netwerk van bedrijven

Hieronder vindt u een overzicht een aantal van de ondernemingen, die zijn aangesloten bij het SNPI-platform. Klik op het logo voor meer informatie.

De bij SNPI aangesloten ondernemingen zijn allemaal participatieve bedrijven met een bedrijfsbrede aandelen of certificatenregeling en vormen samen een netwerk.

Dit netwerk richt zich op bij elkaar komen, kennis delen en informatie verkrijgen om de participatieregeling up-to-date te houden of te verbeteren. Verder richt het platform zich op promotie van het onderwerp aan het brede publiek.

SNPI faciliteert de bijeenkomsten en activiteiten. De bijeenkomsten kunnen gratis worden bijgewoond door de bedrijven, zo ook het jaarlijkse SNPI-diner in Karel V in Utrecht. 

Veel van de bedrijven die je hieronder ziet staan heeft SNPI geholpen bij het ontwerpen en invoeren van een medewerkersparticipatie.

image-2 image-16 image-13 Kiwa logo image-10
image-12 image-11 image-8 logo VICompany image-7
gc_01goudappel lvp wispex vibes logoHCAvariantenRGB1
thales logo_movares_1 LogoFlentropGroen_klein-1 steiger b logo logo-sligro-1
tauw

 

ABT

 

ambient

Donker Groep FC#def

Count & Cooper - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl
H+N+S Landschapsarchitecten - Home

 

 

 

 

Dit is een selectie van de deelnemers van onze community. Niet alle bedrijven, die bij ons zijn aangesloten staan op de website vermeld.

Heeft uw onderneming ook een brede aandelenregeling voor het personeel en wilt u zich graag aansluiten, klik dan hier.

Wilt u eerst met SNPI kennismaken en meer informatie over dit mooie netwerk en de activiteiten die er zijn, neemt u dan contact met ons op voor een oriëntatiegesprek.

lees meer