SNPI Community (een kleine selectie)

De onderstaande bedrijven zijn een selectie van de bedrijven bij SNPI aangesloten. Allemaal participatieve bedrijven met een bedrijfsbrede aandelen of certificatenregeling of op weg om een participatie bedrijf te worden. Samen vormen deze bedrijven onze achterban en community. Veel van de bedrijven die je hieronder ziet staan heeft SNPI geholpen bij het ontwerpen en invoeren van een medewerkersparticipatie en zijn onze ambassadeurs geworden. 

Het netwerk komt enkele keren per jaar bijeen en als community member (platform) heeft u toegang tot meer informatie en kennis. Het netwerk helpt SNPI bij de lobby en promotie van medewerkersparticipatie in Nederland. Bedrijven kunnen met 2 medewerkers gratis deelnemen aan events, waaronder de Dag van de Medewerker en het SNPI-Diner en kunt u het hele jaar gratis vragen en advies inwinnen bij het bureau van SNPI. Zo kunt u de regeling up-to-date houden en met elkaar kennis en ervaringen delen voor een klein bedrag per jaar. De contributie voor het platform begint bij € 600,- per jaar. Zie ook hier

Kees de Koning, CEO VI Company

"SNPI heeft ons op een hele fijne manier geholpen bij het invoeren van ons aandelenplan voor collega's. SNPI heeft niet alleen meegedacht vanuit het perspectief van de oprichters, maar ook vanuit de toekomstige certificaathouders en dat is ontzettend waardevol gebleken".

image-2 image-16 image-13 image-10 image-7

 

Afbeelding1

 

image-11 image-8 logo VICompany logoHCAvariantenRGB1
LogoFlentropGroen_klein-1 logo-sligro-1 vibes Afbeeldingsresultaat voor logo p2
thales tauw STEIGER-B-LOGO-RGB

 

Count & Cooper - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl Afbeeldingsresultaat voor kickstad logo
Sparkles

 

Logo-oosterhoff-RGB_01-PAARS

 

ambient

Donker Groep FC#def

Identify inchainge De WarmteTransitiemakers

Bunnik Plants logo-1

 

Ship design | Ship building | Systemintegration power &… | Ulstein
HOME Home EN - EARFORCE Commotion Square | LinkedIn Welkom bij WB de Ruimte
Kragtenlogo-kleur 1000x1000px        

Heeft u een aandelenplan en u staat er niet bij, mail ons dan en ik vertl u graag meer over ons platform. Wilt u zich ook aansluiten bij onze community, laat het ons weten. Of bent u enthousiast geworden en wilt u ook een plan invoeren, neem dan contact met ons op?

Dit is een selectie van de deelnemers van onze community. Meer weten over deze mooie community, klik dan hier.

Wilt u eerst met SNPI kennismaken en meer informatie over dit mooie netwerk en de activiteiten die er zijn, neemt u dan contact met ons op voor een oriëntatiegesprek.

Kennismakingsgesprek inplannen