Referenties

Hieronder vindt u een selectie van bedrijven die SNPI in de afgelopen jaren heeft geholpen bij het invoeren van een participatieregeling met aandelen of certificaten voor het personeel. Wilt u graag in contact komen met een bedrijf, neem dan contact op met SNPI.

 

Kees de Koning,

CEO 

 

"SNPI heeft ons op een hele fijne manier geholpen bij het invoeren van ons aandelenplan voor collega's. SNPI heeft niet alleen meegedacht vanuit het perspectief van de oprichters, maar ook vanuit de toekomstige certificaathouders en dat is ontzettend waardevol gebleken”.

 

 

vi-company-full-colour-1

 

 

 

 

image-10 Afbeeldingsresultaat voor donkergroep logo
image-8 Count & Cooper - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl
undefined-2 Bunnik Plants logo-1
Sparkles Afbeelding1

 

Gijs Stigter,

Founder 

 

"Ik maak niet vaak mee dat een adviseur, bijvoorbeeld een notaris of financieel adviseur, zich echt richt op hoe jij je toekomst en je ontwikkeling als bedrijf zou willen en kunnen zien. Dat doet SNPI bijzonder goed."

 

dutch boosting group logo

 

 

 

 
logo_Involvation_payoff_nl-1.png vibes
ambient H+N+S Landschapsarchitecten - Home
RBK-logo-zonder-tekst-doorzichtig logo Simacan

 

Sietze Van der Wal

CCO, Chief Commercial Officer, en founder van Sparkles

“Medio 2021 ontstond het idee om een participatieregeling te starten en daar een plan voor te maken. We wilden graag dat zeker die mensen meer skin in the game zouden krijgen, maar we dachten wel aan een bredere regeling. Als we het toch gaan optuigen, willen we het breder inzetten. Zo zijn we bij SNPI terecht gekomen. Het advies van SNPI was: laat iedereen meedoen. Zo hebben we gekozen voor een bedrijfsbrede regeling, transparant, open voor iedereen en met voor een aantal mensen dus meer skin in the game."

Sparkles

Afbeeldingsresultaat voor kickstad logo
inchainge dwtm