Referenties

Hieronder vindt u een selectie van bedrijven die SNPI in de afgelopen jaren heeft geholpen bij Participatievraagstukken of bij de invoering van een participatieregeling met aandelen of certificaten voor het personeel. 

 

Kees de Koning,

CEO

vi-company-full-colour-1

Gijs Stigter,

Founder

dutch boosting group logo

Sietze Van der Wal,

CCO, Chief Commercial Officer, en founder van Sparkles

Sparkles

"SNPI heeft ons op een hele fijne manier geholpen bij het invoeren van ons aandelenplan voor collega's. SNPI heeft niet alleen meegedacht vanuit het perspectief van de oprichters, maar ook vanuit de toekomstige certificaathouders en dat is ontzettend waardevol gebleken”.

"Ik maak niet vaak mee dat een adviseur, bijvoorbeeld een notaris of financieel adviseur, zich echt richt op hoe jij je toekomst en je ontwikkeling als bedrijf zou willen en kunnen zien. Dat doet SNPI bijzonder goed."

“Medio 2021 ontstond het idee om een participatieregeling te starten en daar een plan voor te maken. We wilden graag dat zeker die mensen meer skin in the game zouden krijgen, maar we dachten wel aan een bredere regeling. Als we het toch gaan optuigen, willen we het breder inzetten. Zo zijn we bij SNPI terecht gekomen. Het advies van SNPI was: laat iedereen meedoen. Zo hebben we gekozen voor een bedrijfsbrede regeling, transparant, open voor iedereen en met voor een aantal mensen dus meer skin in the game."

image-10 Afbeeldingsresultaat voor donkergroep logo
image-8 Count & Cooper - Bedrijfsinformatie | Consultancy.nl
undefined-2 Bunnik Plants logo-1
Sparkles Afbeelding1
logoHCAvariantenRGB1 Ingenieursbureau Movares - adviseurs en ingenieurs
   

 

logo_Involvation_payoff_nl-1.png vibes
ambient H+N+S Landschapsarchitecten - Home
RBK-logo-zonder-tekst-doorzichtig logo Simacan
Afbeeldingsresultaat voor kickstad logo
Bestand:Logo Witteveen+Bos.png - Wikipedia
   

 

inchainge dwtm
Identify
Wij zijn een interim management en adviesbureau. | Neuf