Contact

  Heb je vragen? Plan een (online) afspraak in

  Het kantoor van SNPI is gesloten van 24 t/m 30 oktober!

  SNPI
  Businesscenter Prins | Unit 1.15
  Prins Willem Alexanderlaan 707
  7311 ST  Apeldoorn

  Contactgegevens 
  085 - 1300 583 
  mail@snpi.nl 
  Op woensdag is ons kantoor altijd gesloten! 

  U kunt ons altijd bellen of mailen op bovenstaande contactgegevens. SNPI is een netwerkorganisatie met een klein vast team en er is geen telefoniste/receptioniste. 

  Wanneer het team niet aanwezig is of afspraken heeft, dan is de telefonische bereikbaarheid minder. Zo ook in de schoolvakanties. Mocht u onverhoopt de voicemail van SNPI krijgen, laat dan een boodschap achter of plan een online afspraak in via onderstaande link. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

  Voor spoedzaken, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Pascale Nieuwland-Jansen, directeur en adviseur bij SNPI. Zij is te bereiken op 06-29 479 580 of op nieuwland@snpi.nl 

  Kennismakingsgesprek inplannen

  Kennismakingsgesprekken en adviesgesprekken plannen wij graag met u in. Al deze gesprekken doen wij tegenwoordig online via Teams of gewoon telefonisch. Wij zetten met alle plezier een teams overleg op met u en vertellen u graag wat SNPI allemaal doet en wat wij voor u kunnen betekenen bij het opzetten van een participatieregeling, evaluatie of andere vragen die u mocht hebben over het onderwerp. 

  Kennismakingsgesprekken kunnen we altijd vrijblijvend voor u opzetten. Maar ook adviesgesprekken kunnen wij gratis voor u inplannen, wanneer u het boek "Iedereen aandeelhouder" heeft gekocht, een oriëntatie workshop heeft gevolgd of bij ons netwerk bent aangesloten. 

  Privacy policy website 

  Handboek

  Handboek financiële medewerkersparticipatie

  Boek_Iedereen_aandeelhouder_SNPI-_klein.jpg
  U kunt het boek hier bestellen.