Contact en route

  Heeft u een vraag of een bericht voor ons, stuur dan een mail naar mail@snpi.nl of neem telefonisch contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel: 030 7531462

  U kunt Pascale Nieuwland-Jansen, directeur en adviseur bij SNPI ook rechtstreeks bellen op 06-29 479 580 of mailen op nieuwland@snpi.nl en zij belt of mailt u zo spoedig mogelijk terug.

  Mocht u onverhoopt de voicemail krijgen, laat dan een boodschap achter of plan een online afspraak in via onderstaande link.

  Heb je vragen? Plan een (online) afspraak in

  Kennismakingsgesprekken kunnen ook in deze rare tijd doorgang hebben. u kunt online of telefonisch afspreken. Wij zetten met alle plezier een teams overleg op met u en vertellen u graag wat SNPI allemaal doet en wat wij voor u kunnen betekenen bij het opzetten van een participatieregeling, evaluatie of andere vragen die u mocht hebben over het onderwerp. 

  Heeft u dit jaar het boek "Iedereen aandeelhouder" besteld, dan komen wij ook eventueel naar u toe voor een gratis oriëntatie-gesprek. Mail of bel ons voor het maken van een afspraak op locatie. Is er een lock-down of zijn er andere restricties dan maken wij graag een online afspraak via teams.

  Kennismakingsgesprek inplannen

  Vanaf 1 mei 2021 

  Bezoekadres 
  Businesscenter Prins | Unit 1.15

  Bezoek en postadres
  Prins Willem Alexanderlaan 701-729 | 7311 ST Apeldoorn

  Privacy policy website 

  Handboek

  Handboek financiële medewerkersparticipatie

  Boek_Iedereen_aandeelhouder_SNPI-_klein.jpg
  U kunt het boek hier bestellen.