Onze aanpak

Onze specialisatie is bedrijven begeleiden bij het ontwerpen en invoeren van een financiële participatie in de vorm van aandelen of een STAK met certificaten van aandelen. Jaarlijks assisteert SNPI tientallen bedrijven bij het invoeren van een participatieregeling. SNPI heeft zich vooral toegelegd op de bedrijfsbredere regelingen, dat wil zeggen regelingen waarbij de meerderheid van de medewerkers mogen participeren. 

Wilt u financiële participatie invoeren als beloningsbeleid of wilt u beginnen met één key-manager of mogelijke opvolger aandeelhouder maken (managementparticipaties) en daarna alle of een grote groep medewerkers laten participeren. 

SNPI heeft al meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied en helpt u graag bij het maken van keuzes en het invoeren van een participatieplan. Voor alle advieswerkzaamheden wordt een fee per uur gevraagd of bieden wij pakketten aan tegen een vaste prijs. 

Dat we non-profit zijn betekent niet dat we concessies doen aan de kwaliteit van de dienstverlening. Het team en de flexibele schil bestaat uit zeer ervaren professionals. Meer weten over over SNPI of wil je kennismaken met ons team? Plan dan een afspraak in!

Kennismakingsgesprek inplannen

Hoe ziet een implementatietraject voor een brede regeling er ongeveer uit?

afbeelding jaarlijks