Contact

  Heb je vragen? Plan een (online) afspraak in

  Het kantoor van SNPI is deze zomerperiode gesloten
  van 18 juli t/m 5 augustus 2022! 

  SNPI
  Businesscenter Prins | Unit 1.15
  Prins Willem Alexanderlaan 707
  7311 ST  Apeldoorn

  Contactgegevens 
  085 - 1300 583 
  06 - 29 479 580 (Pascale Nieuwland)
  nieuwland@snpi.nl (Pascale Nieuwland)
  anita@happyorganised.nl (Anita Kortman) 
  Op woensdag is ons kantoor altijd gesloten! 

  U kunt ons altijd bellen of mailen op bovenstaande contactgegevens. SNPI is een netwerkorganisatie met een klein vast team en er is geen secretaresse. 

  Wanneer het team niet aanwezig is of afspraken heeft, dan is de telefonische bereikbaarheid minder. Zo ook in de schoolvakanties. Mocht u onverhoopt de voicemail van SNPI krijgen, laat dan een boodschap achter of plan een online afspraak in via onderstaande link. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op. 

  Voor spoedzaken, kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Pascale Nieuwland-Jansen, directeur en adviseur bij SNPI. Zij is te bereiken op 06-29 479 580 of op nieuwland@snpi.nl of wanneer het kantoor is gesloten in de vakanties, dan kunt u mailen naar anita@happyorganised.nl 

  Kennismakingsgesprek inplannen

  Kennismakingsgesprekken en adviesgesprekken plannen wij graag met u in. Al deze gesprekken doen wij tegenwoordig online via Teams of gewoon telefonisch. Wij zetten met alle plezier een teams overleg op met u en vertellen u graag wat SNPI allemaal doet en wat wij voor u kunnen betekenen bij het opzetten van een participatieregeling, evaluatie of andere vragen die u mocht hebben over het onderwerp. 

  Kennismakingsgesprekken kunnen we altijd vrijblijvend voor u opzetten. Maar ook adviesgesprekken kunnen wij gratis voor u inplannen, wanneer u het boek "Iedereen aandeelhouder" heeft gekocht, een oriëntatie workshop heeft gevolgd of bij ons netwerk bent aangesloten. 

  Privacy policy website 

  Handboek

  Handboek financiële medewerkersparticipatie

  Boek_Iedereen_aandeelhouder_SNPI-_klein.jpg
  U kunt het boek hier bestellen.