Team SNPI

nieuwland.png

drs. Pascale Nieuwland-Jansen

Directeur en adviseur

 
 
    
foto Laura 2

 

Laura van Diek

Juridisch adviseur    

 

Het team van SNPI bestaat uit twee vaste professionals en een bestuur. Het vaste team bestaat uit zeer gespecialiseerde professionals (een organisatie-adviseur en een juridisch adviseur) met veel kennis en ervaring over medewerkersparticipatie.

Het vaste team wordt aangevuld met een flexibele schil bestaande uit een administratiekantoor, een communicatie en marketing specialist en schrijvers. Jeanne Hoogers is voor SNPI bijvoorbeeld de vaste schrijfster en doet alle communicatie-projecten voor SNPI. Grote kans dat u haar ook treft op de bijeenkomsten.

SNPI is gespecialiseerd in het omzetten van ideeën in concrete blauwdrukken en stappenplannen, alsook het in detail uitwerken van STAK-constructies met certificaten van aandelen. 

SNPI ontwerpt veel participatieplannen jaarlijks en kijkt steeds wie de beste specialisten zijn om het plan vervolgens uit te voeren. De invoering is altijd multidisciplinair. SNPI heeft een netwerk van specialisten zoals extra juristen, notarissen, een register valuator (waardeerder) en een fiscalist. Per opdracht maken we een projectteam van experts. U mag uiteraard ook altijd uw eigen adviseurs inzetten bij de invoering. 

Wilt u kennismaken, bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek of een eerste brainstorm over de mogelijkheden van participatie bij uw organisatie. Alle eerste gesprekken bij ons op kantoor of via teams zijn gratis en vrijblijvend! 
 
Bent u journalist of van de pers kijk dan hier
 
Kennismakingsgesprek inplannen

Handboek

Handboek financiële medewerkersparticipatie

Boek_Iedereen_aandeelhouder_SNPI-_klein.jpg
U kunt het boek hier bestellen.