Team SNPI

nieuwland.png

drs. Pascale Nieuwland-Jansen

Directeur en adviseur

 
 
 

                            Laura van Diek

                            Juridisch-Adviseur    

 

Het team van SNPI bestaat uit twee vaste medewerkers (een organisatie-adviseur en een Juridisch-Adviseur) en een bestuur.

Het vaste team bestaat uit zeer gespecialiseerde professionals met veel kennis en ervaring over medewerkersparticipatie. 

Het vaste team wordt aangevuld met een flexibele schil bestaande uit een administratiekantoor, een communicatie en marketing specialist en schrijvers. Jeanne Hoogers is voor SNPI bijvoorbeeld de vaste schrijfster en doet alle communicatie-projecten voor SNPI. Grote kans dat u haar ook treft op de bijeenkomsten.

In ons netwerk zitten verder specialisten, die wij kunnen inzetten bij trajecten, denk aan extra juristen, notarissen, een register valuator (waardeerder) en een fiscalist. Wij zijn een echte netwerkorganisatie. Per opdracht maken we een projectteam van experts. U mag uiteraard ook uw eigen adviseurs inzetten bij de invoering. 

Wilt u kennismaken, bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek of een eerste brainstorm over de mogelijkheden van participatie bij uw organisatie. Alle eerste gesprekken bij ons op kantoor of via teams zijn gratis en vrijblijvend! Heeft u het boek besteld, dan komen we ook graag naar u toe voor dit eerste gesprek.
 
Bent u journalist of van de pers kijk dan hier
 
lees meer

Handboek

Handboek financiële medewerkersparticipatie

Boek_Iedereen_aandeelhouder_SNPI-_klein.jpg
U kunt het boek hier bestellen.