Team SNPI

nieuwland.png

drs. Pascale Nieuwland-Jansen

Directeur en adviseur

 
 
 

vacature

Word jij onze nieuwe collega?

SNPI zoekt een adviseur

Vacature

Het team van SNPI bestaat uit twee vaste medewerkers en een bestuur. Het vaste team wordt aangevuld met een flexibele schil bestaande uit een administratiekantoor, een communicatie en marketing specialist en schrijvers. Jeanne Hoogers is voor SNPI bijvoorbeeld de vaste schrijfster en doet alle communicatie-projecten voor SNPI. Grote kans dat u haar ook treft op de bijeenkomsten.

In ons netwerk zitten verder specialisten, die wij als nodig kunnen inzetten bij trajecten, denk aan juristen, notarissen, een register valuator (waardeerder) en een fiscalist. Wij zijn een echte netwerkorganisatie. Per opdracht maken we een projectteam van experts. U kunt uiteraard ook uw eigen adviseurs inzetten.

Wilt u kennismaken, bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek of een eerste brainstorm over de mogelijkheden van participatie bij uw organisatie. Alle eerste gesprekken bij ons op kantoor zijn gratis en vrijblijvend! Heeft u het boek besteld, dan komen we ook graag naar u toe voor dit eerste gesprek.
 
Bent u journalist of van de pers kijk dan hier
 
lees meer

Handboek

Handboek financiële medewerkersparticipatie

Boek_Iedereen_aandeelhouder_SNPI-_klein.jpg
U kunt het boek hier bestellen.