Partners

Een belangrijke taak van SNPI is het helpen en adviseren van bedrijven met participatievragen (aandelen dan wel certificaten van aandelen).

SNPI heeft veel expertise in huis. Denk aan een jurist, HRM- en organisatieadviseur, marketing en communicatie medewerkers. Wij werken met twee vaste medewerkers en een vaste flexibele schil. Voor de dienstverlening die SNPI niet zelf kan doen, verwijzen wij u graag door naar de door ons gekende en vertrouwde expertpartners. 

Partners

Deze expertpartners bieden commerciële diensten aan, die complementair zijn aan de diensten van SNPI. Via het SNPI-team kunt u in contact komen met onze partners.

Waarderen

Bij waarderen bij een beursgenoteerd bedrijf wordt de prijs van de aandelen bepaald op de beurs. Bij een niet-beursgenoteerde onderneming is het belangrijk om zorgvuldig de waarde te bepalen. Een waardering dient bij voorkeur uitgevoerd te worden door een geregistreerde waarderingsdeskundige die over voldoende kennis en ervaring beschikt. 

logo-fbm

FBM
FBM helpt ondernemingen met de waardebepaling. Daarnaast analyseert, adviseert, begeleidt en arrangeert FBM o.a. management buy-outs/buy-in en verkoop en aankoop van ondernemingen.

FBM heeft als partner van SNPI meegewerkt aan het 10-puntenmodel voor de Belastingdienst dat op de website van SNPI te downloaden is.
www.fbm.nl

Administreren

Het administreren van uw participatieplan kan op verschillende manieren. Heeft uw onderneming een eenvoudige regeling met een beperkt aantal deelnemers, dan kunt u, of de STAK, dat eenvoudig zelf bijhouden. Is de groep medewerkersaandeelhouders groter geworden, dan is een softwareoplossing wellicht een goede oplossing.

Monidee-ondertitel-logo_nieuw_2

Monidee
Monidee ontwikkelt en levert softwareoplossingen waarmee ondernemingen met een participatieplan voor medewerkers, of voor coöperaties met leden, de transacties rondom hun aandelenplan kunnen beheren en de interne handel op een aantrekkelijke manier kunnen faciliteren door een online platform.
www.monidee.nl 

Afbeeldingsresultaat voor ing logo

ING Bank
Sinds 2001 is ING al actief met het aanbieden van de administratie van op aandelen en opties gebaseerde incentive plannen voor beursgenoteerde bedrijven. Dit doet ING met de applicatie MyLeo. ING verzorgt de administratie voor meer dan 100.000 deelnemers verspreid over 64 landen.
www.ingwb.com 

captin logo

Captin
Captin biedt beursgenoteerde en niet-beurgenoteerde Nederlandse ondernemingen een online handelsplatform voor medewerkersparticipatie, voert de financiële administratie, voorziet in de communicatie en biedt een deelnemer volledige ondersteuning aan. Captin staat onder financieel toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en de Nederlandse Bank (DNB)”  
https://www.captin.nl/medewerkersparticipatie 

Advocatenkantoor

De Roos Advocatuur

De Roos Advocatuur
De Roos Advocatuur levert juridisch advies op het gebied van ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht, commercieel contractenrecht en privacyrecht. Medewerkersparticipatie is een van de specialisaties van het kantoor. De focus van De Roos Advocatuur ligt op het MKB en op investeringsfondsen. De cliënten hebben vaak een innovatieve en/of tech component.
http://www.deroos-advocatuur.nl  

 

 

Handboek

Handboek financiële medewerkersparticipatie

Boek_Iedereen_aandeelhouder_SNPI-_klein.jpg
U kunt het boek hier bestellen.