Sponsorpartners SNPI

Een belangrijke taak van SNPI is het helpen en adviseren van bedrijven met participatievragen (aandelen dan wel certificaten van aandelen). 

SNPI heeft zich helemaal gespecialiseerd in mede-eigenaarschap van medewerkers. Wij hebben veel expertise zelf in huis en een professioneel adviesteam. Denk aan een jurist, HRM- en organisatieadviseur, marketing en communicatie medewerkers. Wij werken met twee vaste medewerkers en een vaste flexibele schil. SNPI werkt als non-profit organisatie met toegankelijke pakketten en zoveel mogelijk vaste prijzen. 

SNPI is gespecialiseerd in het uitdenken van aandelen- en certificaten plannen en expert in het maken van de spelregels voor dit soort regelingen. Mede-eigenaarschap is meer dan het opstellen van overeenkomsten. Uiteraard doen wij dat ook, maar wij helpen u ook graag met het zo goed mogelijk ontwerpen en lanceren van de regeling. Hierin onderscheiden wij ons van andere adviesbureaus. Onze expertise bestaat ook uit HRM en communicatie om het plan zo goed mogelijk in uw organisatie te lanceren en niets aan het toeval over te laten.

Voor aanvullende dienstverlening, verwijzen wij u graag door naar andere partijen. Onderstaande sponsorpartners zijn aangesloten bij ons SNPI-platform. 

Deze expertpartners bieden commerciële diensten aan. Via het SNPI-team kunt u in contact komen met onze partners.

logo-fbm

 

Monidee-ondertitel-logo_nieuw_2

 

captin logo

 

 

Handboek

Handboek financiële medewerkersparticipatie

Boek_Iedereen_aandeelhouder_SNPI-_klein.jpg
U kunt het boek hier bestellen.