Sponsorpartners SNPI

Een belangrijke taak van SNPI is het helpen en adviseren van bedrijven met participatievragen (aandelen dan wel certificaten van aandelen). 

SNPI heeft zich helemaal gespecialiseerd in mede-eigenaarschap van medewerkers. Wij hebben veel expertise zelf in huis en een professioneel adviesteam. Denk aan een jurist, HRM- en organisatieadviseur, marketing en communicatie medewerkers. Wij werken met twee vaste medewerkers en een vaste flexibele schil. SNPI werkt als non-profit organisatie met toegankelijke pakketten en zoveel mogelijk vaste prijzen. 

SNPI is gespecialiseerd in het uitdenken van aandelen- en certificaten plannen en expert in het maken van de spelregels voor dit soort regelingen. Mede-eigenaarschap is meer dan het opstellen van overeenkomsten. Uiteraard doen wij dat ook, maar wij helpen u ook graag met het zo goed mogelijk ontwerpen en lanceren van de regeling. Hierin onderscheiden wij ons van andere adviesbureaus. Onze expertise bestaat ook uit HRM en communicatie om het plan zo goed mogelijk in uw organisatie te lanceren en niets aan het toeval over te laten.

Voor aanvullende dienstverlening, verwijzen wij u graag door naar andere partijen. Onderstaande sponsorpartners zijn aangesloten bij ons SNPI-platform. Bij hen kunt u terecht voor advies en diensten die SNPI niet kan aanbieden. Deze sponsorpartners zorgen ervoor dat zoveel mogelijk bedrijven geholpen kunnen worden met financiële medewerkersparticipatie.

Via het SNPI-team kunt u in contact komen met onze partners. Deze expertpartners bieden commerciële diensten aan. 

logo-fbm

FBM Corporate Finance
www.fbm.nl
Rond het Fort 42
3439 MK Nieuwegein
030 605 1222

 Ben Kaal

Register Valuator (waarderen)
ir B.F.G. Kaal MSc RV

Joost Roossen
Managing Director & Founder at Captin

Keizersgracht 534,
1017 EK Amsterdam

020 854 6501

www.captin.nl 

captin logo

 

VanLoman Logo JPG

 

Marc Oostenbroek
Partner-Advocaat

De Boelelaan 7
1083 HJ Amsterdam
020 760 4500

www.vanloman.ml 

David Harreman
Advocaat en Belastingadviseur/fiscalist

David Harreman - Advocaat - LVH Advocaten | LinkedIn
World Port Center Rotterdam
Wilhelminakade 955
3072 AP Rotterdam
010-209 27 65

www.lvhadvocaten.nl 

LVH advocaten Rotterdam Logo

 

 

 

 

Handboek

Handboek financiële medewerkersparticipatie

Boek_Iedereen_aandeelhouder_SNPI-_klein.jpg
U kunt het boek hier bestellen.